Bekijk hier de berichten van Joli Bébé in de media.

Online Opvoeden bezoekt Joli Bébé Baby Spa en Wellness voor een “Mini” Beleving

Online Opvoeden is onlangs zelf bevallen van haar zoontje Mees. In februari bezochten Femke, haar man Ger en baby Mees de Baby Spa voor een “Mini” Beleving. Deze beleving bestaat uit floaten, masseren, het gipsen van handje/ voetje en een fotoshoot.

Floaten met je baby in de spa: goed tegen de krampjes

In Australië en Azië is het al heel gebruikelijk: een floatsessie voor je pasgeboren kindje. Toen massagetherapeute Saskia van Woudenberg (45) de nieuwe trend  ontdekte, was ze meteen enthousiast. ,,Het is niet alleen heel ontspannend voor baby’s…

BeautyPlaza in Lifestyle Experience

Als ik aan een onderhoudsbeurt zeg, denken heel veel mensen aan een auto. En ikzelf eigenlijk ook, maar nee vandaag ben ik bij BeautyPlaza Nederland voor een hele andere type onderhoudsbeurt……

De Bellinga’s (Familievloggers) in de Baby Spa

Baby Luxy is bijna 6 maanden oud. Op 8 juli 2018 heeft zij samen met haar ouders, broertje en zusje de baby spa bezocht. Er werd een gips afdruk gemaakt van haar handje en voetje als tastbare herinnering (Herinnering voor altijd) en daarna mocht ze heerlijk floaten en genieten van een massage…..

Tjindjara bekend van Voice of Holland en The Bodyguard in de Baby Spa voor een Zwangerschapsmassage

Tjindjara bezocht Joli Bébé Baby Spa en Wellness in week 35 van haar zwangerschap voor een massage en het gipsen van haar buik (Herinnering voor altijd)

BABY SPA; EEN RELAXED WELLNESS UITJE VOOR JOU EN JE BABY

Je eerste uitstapje als kersverse moeder en/ of vader is erg spannend. Wat moet je allemaal meenemen, kan dat wel met het voedingsritme en wat als de baby onrustig is en huilt? Allemaal vragen die je onrustig en onzeker maken. Maar wat als je eerste echte uitstapje naar een Baby Spa is? Dat klinkt toch wel heel relaxt en dat is het ook!….

Baby Spa in Nederland: Een dagje wellness met de baby.

Baby’s, peuters en kleuters hebben gedurende dag veel prikkels te verwerken. Het is belangrijk dat deze prikkels goed verwerkt worden, anders kan het uitlopen op huilbuien, slecht slapen en driftigheid. Een goede manier om je baby te laten ontspannen? Ga gezellig saampjes naar een…

Floaten met je baby in de spa: goed tegen de krampjes.

Een heuse BabySpa opent morgen de deuren in het Utrechtse Montfoort. Even dobberen in het bubbelbad moet baby’s met slaapproblemen en krampjes helpen.

In Australië en Azië is het al heel gebruikelijk: een floatsessie voor je pasgeboren kindje. Toen massagetherapeute Saskia van Woudenberg (45) de nieuwe trend  ontdekte, was ze meteen enthousiast…

Ja, ik spa

Een dagje wellness: dat is niet alleen voor jezelf heel relaxed, je baby kun je er ook een plezier mee doen. Massagetherapeut Saskia van Woudenberg startte Baby Spa Joli Bébé. Baby’s tot 6 maanden kunnen langskomen voor een chillsessie in een eenpersoonsbad met extreem schoon water (zonder chloor of chemicaliën) van 35 graden Celsius. Speciale kraag om en dobberen maar. Zonder hulp van jou dus, en dat maakt het extra ontspannen voor je kind. Saskia: ‘Door zelfstandig te floaten kalmeren baby’s niet alleen, ze krijgen er ook zelfvertrouwen van.’ Nog meer win-win: de bubbels in het water triggeren de spijsvertering en dat kan dan weer verlichtend werken voor krampjes en reflux. Nog meer ontspanning? Combineer het floaten met een babymassage-les en je weet zeker dat je kind lekker tukt na afloop. (Ouders van Nu, editie 10, 2018)

Met je Baby naar de spa.

In Montfoort staat een badhuis exclusief voor baby’s: Joli Bébé Baby Spa en Wellness. Daar kan je kind genieten van een whirlpool, massages en nog veel meer lekkere behandelingen. (Kek Magazine, editie 5, 2018)

Met je Baby naar de spa.

We zagen het al aankomen op Amerikaanse en Aziatische websites: Floating voor Baby’s. Dat is een wellnessbehandeling waarbij je kind met een zwembandje om de nek in een warm badje heerlijk rondtrappelt. Dit schijnt goed te zijn voor de ontwikkeling van de spieren en motoriek en vermindert reflux en krampjes. De sessies zijn geschrikt voor baby’s van nul tot ongeveer zes maanden. (Viva Mama Magazine, juni/ juli, 2018)