06–21227003 info@jolibebe.nl

De volgende regels zijn van kracht bij Joli Bébé.

 

 1. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd en verplaatst te worden.
 2. Indien je niet op tijd op je afspraak verschijnt, zal de hydrotherapie ingekort worden. Dit om de sessie van anderen niet te verstoren.
 3. Wanneer je tijdig wegens omstandigheden je sessie moet annuleren kan je zonder verdere kosten je afspraak verplaatsen. Je bent zelf verantwoordelijk om een nieuwe afspraak in te plannen.
 4. Voor afspraken die binnen 24 uur voor je afspraak afgezegd worden, zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.
 5. No Show afspraken worden volledig doorbelast.
 6. Eventueel is de afspraak wel overdraagbaar echter mag de baby niet ouder zijn dan 12 maanden en alleen als er telefonisch contact hierover is geweest.
 7. Het betreden van Joli Bébé, Baby Spa en Wellness is op eigen risico. Joli Bébé kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel, allergische reacties, vermissing of schade aan jouw eigendom.
 8. Mocht je een les van de cursus babymassage missen, worden de handelingen herhaald in de volgende les. Gaat het om de laatste cursusdag, dan is deze eventueel in te halen bij een laatste cursusdag van een andere groep.
 9. Mocht je een afspraak hebben voor een zwangerschapsmassage maar je bevalt voor die tijd, mag de massage zonder verdere kosten afgezegd worden.
 10. Mocht je zonder bericht niet op je afspraak verschijnen, zullen wij het volledige bedrag aan je factureren.
 11. Cadeaubonnen die aangeschaft zijn bij Joli Bébé kunnen ook gebruikt worden bij De masseur voor jou en Vise versa.
 12. Onze cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Het is niet mogelijk om een tegoedbon te ontvangen van de aanbetaling.
 13. Cadeaubonnen zijn geldig tot één jaar na uitgiftedatum.
 14. Mocht je het bedrag van de Cadeaubon niet in één keer opmaken, mag je deze meenemen voor een volgende keer. We geven geen restbedrag terug.
 15. Cadeaubonnen kunnen opgestuurd worden. We berekenen hiervoor een bedrag van € 4,95 extra.
 16. Heb je een facebookactie gewonnen, deze is 2 maanden geldig na datum van bekendmaking.
 17. Voorafgaand aan een behandeling of sessie zal Joli Bébé vragen om persoonlijke gegevens. Dit om een zo goed mogelijke behandeling of sessie uit te voeren. Deze gegevens zullen opgeslagen worden in een database. Deze gegevens zijn alleen opvraagbaar door de behandelde persoon of diens verzorg(st)er (bij minderjarige) en zal niet aan derden uitgegeven worden.
 18. Voor het behandelen van een minderjarige zal ten alle tijden een ouder of verzorger aanwezig behoren te zijn.
 19. Binnen Joli Bébé gaan we respectvol met elkaar om. Mocht dit niet het geval zijn of ontstaat er een onaangename sfeer heeft Joli Bébé het recht mensen te weigeren of te verwijderen uit het pand.
 20. Broertjes en zusjes jonger dan 12 jaar zijn alleen toegestaan in de privé sessies. Dit om de rust in de Baby Spa te bewaren en alle aandacht te laten gaan naar het kind wat de sessie heeft.
 21. Bij een boeking ga je automatisch akkoord met de bovengenoemde algemene voorwaarden.