Baby Spa en Wellness

** Nieuw Live Streamen in de Spa**

 

In de Baby Spa zijn 2 whirlpool badjes aanwezig gespecialiseerd voor baby’s. Er zijn dus 2 sessie tegelijk mogelijk.

Door deze kleinschalige setting blijft onze ruimte niet alleen veilig en rustgevend, maar is er ook voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Dit is de kracht van Joli Bébé Baby Spa en Wellness!

In onze baden wordt geen gebruik gemaakt van chloor of andere chemicaliën, maar heerlijk schoon en gezuiverd water met een lekkere warme temperatuur van gemiddeld 35 graden celsius. Jouw baby kan heerlijk rondtrappelen en genieten van zijn/ haar vrijheid in het water onder het toeziend ook van een professionele hydro-/ massagetherapeut. Elke baby heeft zijn eigen bad-/ zwemwater welke na elke sessie vervangen wordt. Hierna is het mogelijk om als ouder, met behulp van de therapeut, de baby te masseren. De massage zorgt voor diepe ontspanning. We gebruiken hierbij een heerlijk ruikende olie die tevens zorgt voor rust en ontspanning. Je krijgt bij deze massage genoeg handvaten om thuis ook te kunnen masseren en je kindje met bepaalde trucjes te helpen bij spanning, krampjes, bonding, tandjes, verkoudheid etc.

 

Live streamen is eigenlijk niet meer weg te denken in onze samenleving.

Joli Bébé Baby Spa is de eerste Baby Spa die de mogelijkheid ontwikkeld heeft om een sessie te volgen via Live Streaming.

Met een beveiligde code die je voorafgaand aan jouw sessie ontvangt kunnen familieleden of vrienden deze unieke beleving live volgen.

Voor wie is deze live streaming bedoeld?

 

Denk bv aan:

 • Familie of vrienden woonachtig in het buitenland;
 • Een broertje of zusje die te jong is om in de baby spa aanwezig te zijn;
 • een zieke opa of oma;
 • een gehandicapte vriend of familielid die niet op de eerste verdieping kan komen.

Voor slechts € 10,00 extra kan je de live sessie volgen op een willekeurige plek over de hele wereld.

 

Kies bij het boeken niet alleen de gewenste sessie maar voeg ook de live streaming sessie toe!

De voordelen van een Baby Spa en Wellness:

(wist je dat 2 tot 3 float sessies voor jouw baby een positief effect heeft…)

 • Helpt bij het verwerken van een geboorte en evt. napijn
 • Bevorderend voor de spierontwikkeling van je baby
 • Goed voor het slaapritme (rustiger en dieper)
 • Kalmeert onrustige baby’s
 • Betere ademhaling, vergroot de longinhoud
 • Goed voor het contact tussen de baby en verzorger
 • Bevorderd coördinatie, balans, immuunsysteem en de zwemreflexen
 • Je kindje lacht meer, wordt rustiger, gelukkiger en vrolijker
 • Verlicht reflux, krampjes en obstipatie (helpt de spijsvertering op gang)
 • Verbetert het imuunsysteem, zelfontwikkeling en geeft de baby vertrouwen

 

Ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken, consultatiebureaus, kraamzorg, osteopaten en fysiotherapeuten stimuleren en adviseren meerdere sessies in de eerste levensfase van een pasgeboren baby voor een positieve en geestelijke ontwikkeling. Onze sessies zijn uitermate geschikt voor premature en dysmature baby’s of baby’s met een fysieke of mentale groeiachterstand.

*N.B. Sessies op zondag alleen op aanvraag mogelijk.

Beau Bébé

14 dagen tot 6 maanden oud | Alleen Spa

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa. We verwachten dat je ongeveer 45/ 60 minuten in de baby spa zal zijn. Er is plek voor 2 baby’s per sessie

 

 

Joli Bébé

14 dagen tot circa 6 maanden oud | Spa & Wellness

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa en zal daarna onder professionele begeleiding door jou gemasseerd worden. We verwachten dat je ongeveer 75/ 90 minuten in de baby spa zal zijn. Er is plek voor 2 baby’s per sessie.

Splash Bébé

7 maanden tot circa 12 maanden | Alleen Spa

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa. We verwachten dat je ongeveer 45/ 60 minuten in de baby spa zal zijn. Er is plek voor 2 baby’s per sessie.

 

 

 

 

 

Bonne Nuit Bébé

‘s avonds, 14 dagen tot circa 12 maanden | Spa & Wellness

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa en zal daarna onder professionele begeleiding door jou gemasseerd worden. Er is ook de mogelijkheid om door de masseur zelf je baby te laten masseren. We verwachten dat je ongeveer 90 minuten in de baby spa zal zijn. Er is plek voor 2 baby’s per sessie.

*Deze behandeling is uitsluitend telefonisch of via een contactformulier te boeken.

Privé Bébé

Privé sessie, 14 dagen tot circa 12 maanden | Spa & Wellness

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa en zal daarna onder professionele begeleiding door jou gemasseerd worden. We verwachten dat je ongeveer 90 minuten in de baby spa zal zijn. De ruimte staat alleen en volledig tot jullie beschikking. Meerdere personen meenemen, geen probleem! Zolang we zorgen dat de rust voor de baby behouden blijft.

*Deze behandeling is uitsluitend telefonisch of via een contactformulier te boeken.

Baby Spa + Herinnering voor altijd!

8 weken tot 6 maanden | Spa & Wellness

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa (deze sessie is zonder massage)  Angela van Herinnering voor altijd zal het handje/ voetje gipsen van de baby. (Hierin zijn verschillende mogelijkheden).

*Deze behandeling is uitsluitend telefonisch of via een contactformulier te boeken. Kan ook inclusief massage geboekt worden.

 

Baby Spa en Nancy Zwaal Fotografie

14 dagen tot 12 maanden | Alleen Spa

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa (deze sessie is zonder massage). Nancy zal na de floatsessie in haar eigen studio jouw kindje op zijn/ haar mooist vastleggen. De prachtige ruimte van de fotostudio zit direct naast de baby spa in hetzelfde gebouw van Beauty Plaza. We verwachten dat je ongeveer 90 minuten in de baby spa en fotostudio zal zijn.

*Deze behandeling is uitsluitend telefonisch of via een contactformulier te boeken. Kan eventueel ook met massage geboekt worden.

 

 

Baby Spa + Herinnering voor altijd! + Nancy Zwaal Fotografie

8 weken tot 12 maanden | Alleen Spa 

Je baby kan maximaal 30 minuten badderen in de spa (deze sessie is zonder massage). Nancy zal na de floatsessie in haar eigen studio jouw kindje op zijn/ haar mooist vastleggen. De prachtige ruimte van de fotostudio zit direct naast de baby spa in hetzelfde gebouw van Beauty Plaza. Angela van Herinnering voor altijd zal het handje/ voetje gipsen van de baby. (Hierin zijn verschillende mogelijkheden). We verwachten dat je ongeveer 120 minuten in de baby spa aanwezig zal zijn.

*Deze behandeling is uitsluitend telefonisch of via een contactformulier te boeken. Kan eventueel ook inclusief massage geboekt worden.

Partners:

Fotograaf Baby Spa Montfoort