06–21227003 info@jolibebe.nl

Meest gestelde vragen

VANAF WELKE LEEFTIJD IS DE BABYSPA EN WELLNESS?

Vanaf 14 dagen tot circa 12 maanden.  Sommige baby’s kunnen langer gebruik maken van de Baby Spa en Wellness. Het gaat dan voornamelijk om premature baby’s of baby’s met een fysieke achterstand. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een baby spa sessie duurt ongeveer 60 min. Jullie baby start met maximaal 30 min baby spa (hydrotherapie), afhankelijk van zijn/haar reactie op de eerste kennismaking met het water. Houdt er rekening mee dat de eerste keren de duur van de baby spa rond de 6 -10 minuten liggen. Baby Spa is zeer intensief en ook niet te vergelijken met het in bad gaan thuis of zwemmen in een zwembad. Wanneer uw baby vaker een baby spa sessie volgt, zal de kleine wennen en kan je baby tot maximaal 30 min van de hydrotherapie genieten. Na de baby spa volgt de wellness. De Chantala Babymassage wordt gegeven door een gecertificeerd docente die je vervolgens zelf op je baby uitvoert. In overleg kan je er ook voor kiezen om de massage door de docente uit te laten voeren. Hier wordt bij de Bonne Nuit ’s avonds wel de voorkeur aangegeven.

WAT IS HET ADVIES OMTRENT VOEDEN TIJDENS EEN BEZOEK

We adviseren om 30 minuten voor de sessie (extra) te voeden. Een baby wordt namelijk erg hongerig van de hydrotherapie en we willen wel het maximale uit zijn/ haar spa en wellness halen. Na de baby Spa en wellness slaapt de baby meestal langer waardoor je geen problemen krijgt met het voedingsschema.

WANNEER IS HET JUISTE MOMENT OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN?

Het is verstandig om te komen na een lang slaapje en vlak na de voeding. Je kunt dit het beste zelf inschatten aangezien elke baby een ander ritme heeft. Qua leeftijd is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te starten. De baby ervaart veel nieuwe prikkels en dat kan enkele sessies duren voordat ze optimaal kunnen genieten. Door meerdere sessies te komen helpt dit je kindje in zijn/ haar ontwikkeling. Voor baby’s die vaker in de Baby Spa en Wellness komen, hebben we een voordeelpakket zodat je goedkoper van meerdere sessies kan genieten.

HOE LANG VAN TE VOREN IS HET VERSTANDIG AANWEZIG TE ZIJN?

Jullie zijn welkom om 15 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn. Jullie baby kan dan alvast aan de nieuwe omgeving wennen. Indien jullie baby nog gevoed dient te worden, zijn jullie op voorhand welkom in onze FoodPlaza die zich op de begane vloer bevindt. Wanneer je te laat aanwezig bent, wordt het gedeelte hydrotherapie ingekort. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

IS DE DRIJFRING VEILIG?

Ja, de drijfringen zijn goedgekeurd volgens Europese normen. De drijfring wordt boven de schouders geplaatst. In deze drijfring bevindt zich een gleufje die ondersteuning geeft aan de kin. De spa’s bevatten luchtinjectoren waardoor je baby gewichtloos in het water is en zich daardoor vrij kan bewegen.

WANNEER WORDT DE BABY SPA AFGERADEN?
 • Na een vaccinatie of bij griep voelt je baby zich vaak niet lekker en hebben ze soms verhoging. We raden je dan ook af om binnen 24 uur na vaccinatie naar de Baby Spa te komen.
 • Heeft je baby griep of is hij aan de diaree, ook dan kan het kindje geen gebruik maken van de Baby Spa en Wellness in verband met de hygiëne.
HOEVEEL PERSONEN MOGEN WE MEEBRENGEN?

We willen in de Baby Spa en Wellness een rustige ruimte creëren voor de baby’s. Om dit te kunnen garanderen mogen er per baby, 2 volwassenen bij de sessie aanwezig zijn. Wij focussen ons graag op de bonding-time tussen ouders en kindje. Komt er alsnog een 3e persoon mee, verzoeken we deze vriendelijk om tot na de sessie in de brasserie plaats te nemen. Kinderen onder de 16 jaar worden niet toegelaten in de Baby Spa. Er is eventueel wel een speelhoekje in de brasserie, echter wel onder eigen toezicht. Wil je liever een prive sessie waarbij je meerdere gezinsleden mee kan nemen, neem hiervoor dan telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden.

MOGEN ER FOTO'S EN FILMPJES GEMAAKT WORDEN?
 • Uiteraard mogen foto’s en filmpjes niet ontbreken bij zo’n leuke gebeurtenis. Dit is een uniek moment en dat mag zeker vastgelegd worden. Wel willen we je erop attenderen dat het voornaamste doel van de Baby Spa en Wellness het creëren van een rustige omgeving is. Probeer daarom een paar momenten te zoeken voor een leuke foto of filmpje maar geniet daarna vooral samen van het serene moment.
 • Het is niet toegestaan om andere baby’s en ouders op de foto/ film te zetten.
 • Het is niet toegestaan om de gehele Baby Spa en Wellness vast te leggen.
 • Wij verzoeken je om het geluid van je toestel bij het betreden van de Baby Spa en Wellness uit te schakelen.
WAT GEBEURD ER BIJ EEN ANNULERING?
 • Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren per mail of telefonisch geannuleerd en verplaatst worden.
 • Houdt er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het maken van een nieuwe afspraak en dat bij een nieuwe boeking, je kindje niet ouder dan 6 maanden is.
 • Terugbetaling is niet mogelijk.
 • Komt je niet op je afspraak en ontvangen wij geen afmelding dan wordt dit genoteerd. Heb je een pakket van meerdere sessies aangeschaft dan vervalt ook de niet nagekomen sessie.
OVERIGE MEDEDELINGEN
 • Parkeren is gratis. Er is een eigen terrein, maar ook buiten dit terrein is genoeg plek
 • Joli Bébé bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.
 • Er is plek voor maxi cosi’s en draagzakken in de ruimte. Gelieve geen buggy’s mee naar binnen te nemen.
 • Er is een pinapparaat aanwezig.