06–21227003 info@jolibebe.nl

Over Joli Bebe

De meest veelzijdige Baby Spa van Nederland voor baby’s van 0 – 12 maanden

Maak kennis met onze baby spa

 

Joli Bébé is grondlegger van de Baby Spa in Nederland en vanaf 2018 de eerste Baby Spa en Wellness van Midden-Nederland. Wij zijn een Baby Spa met twee baden. Door deze kleinschalige setting kunnen wij baby’s en hun ouders niet alleen veiligheid en rust garanderen, maar ook persoonlijke aandacht geven. Dat is waar het in een Baby Spa om moet draaien en dat maakt het concept van Joli Bébé Baby Spa en Wellness zo speciaal. Tenslotte gaan het om jouw kindje en wil je voor hem/ haar de beste behandeling en zorg.  In deze veilige en rustgevende ruimte kan de baby ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie, eventueel in combinatie met masseren. De ouders kunnen de sessie volgen en krijgen informatie en tips over de ontwikkeling van hun kindje. Door een bezoek aan Joli Bébé Baby Spa en Wellness wordt niet alleen de ontwikkeling van de baby gestimuleerd maar leidt een sessie ook tot een prachtige beleving. 

Joli Bébé Baby Spa en Wellness is speciaal ontwikkeld voor baby’s van 0 tot ongeveer 12 maanden en heeft samenwerking met ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken, consultatiebureaus, kraamzorg, osteopaten en fysiotherapeuten. Zij stimuleren en adviseren om zo jong mogelijk met baby spa sessies te starten om gewenning te creëren en optimaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen. Juist in de eerste levensfase van een pasgeboren baby hebben de sessies een positieve uitwerking op de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Onze sessies zijn daarom uitermate geschikt voor premature en dysmature baby’s of baby’s met een fysieke of mentale groeiachterstand.

Echter kan je als volwassene ook in onze Spa terecht. Verwen jezelf met een zwangerschapsmassage, Postpartum massage, ontspanningsmassage of laat eventueel een oudere kind een peuter/kleuter/ kind massage ondergaan.

De Baby Spa is gesitueerd in Montfoort bij Utrecht. Door de gunstige ligging centraal in Nederland is de Baby Spa voor iedereen makkelijk te bereiken en is er genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ons pand van Beauty Plaza.

Voordelen van de Baby Spa

  • Bevordert het slaapritme (rustiger en dieper) en kalmeert onrustige baby’s.
  • Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux, krampjes en obstipatie.
  • Versterkt de emotionele band tussen baby en verzorgers in een aangename omgeving.
  • Stimuleert de neurologische, emotionele en psychomotorische ontwikkeling.
  • Versterkt de spierontwikkeling en vergroot de longcapaciteit.
  • Bevordert het zelfvertrouwen en de autonomie.
  • Helpt bij het verwerken van een geboorte en evt. napijn.
  • Bevordert de coördinatie, balans, zwemreflex en immuunsysteem.
  • Je kindje lacht meer, wordt rustiger, gelukkiger en vrolijker.

Even voorstellen

Mijn naam is Saskia van der Kamp en ben eigenaresse van Joli Bébé Baby Spa en Wellness en massagepraktijk De masseur voor jou.

Sinds 2013 ben ik in de praktijk actief als massagetherapeut op het gebied van sport- en wellnessmassages. Doordat ik de eerste jaren veelvuldig gewerkt heb met fysiotherapeuten en verloskundigen heb ik brede kennis opgebouwd met betrekking tot pedagogiek, fysiologie en anatomie. Door masseren en ontspanningstherapie op baby’s en kinderen is gebleken dat zij beter om kunnen gaan met allerlei soorten prikkels. Ze zitten beter in hun vel, ze hebben een betere concentratie en ervaren minder stress. Deze kennis wilde ik delen met ouders van pasgeboren baby’s die extra hulp kunnen gebruiken en zodoende is mijn interesse in een eigen Baby Spa ontstaan. Om op een goede en veilig manier een Baby Spa te starten heb ik me opgeleid tot hydrotherapeut voor baby’s.

Door de combinatie van de Baby Spa (hydrotherapie) en de Wellness (massage) krijgen baby’s al een goede start in hun basisbehoefte en eerste ontwikkeling. Hierin stel ik de baby’s en ouders gerust en begeleid ik ze op een liefdevolle manier tijdens de sessie.  Door de persoonlijke aanpak krijgen de ouders inzicht in, en informatie/ tips die specifiek zijn voor, hun kindje.

Dat grote instanties achter mijn concept staan geeft me een gevoel van trots. Het zien van de ontwikkeling, interactie, respons en dankbaarheid van de baby’s en verzorgers geeft echter het gevoel van blijdschap en waardering!  Ik heb een mooi, afwisselend en dankbaar beroep zowel in de Baby Spa als in de Massagepraktijk.

Ik verwelkom jullie graag bij Joli Bébé Baby Spa en Wellness om samen met je kindje te komen genieten van één van onze unieke sessies.

ervaringen

Benieuwd hoe onze bezoekers het hebben gehad?

Zeer prettige ervaring!

Vandaag voor de tweede keer wezen floaten met onze dochter. Ze vond het heel fijn. De uitleg en professionele begeleiding van Saskia is zeer prettig! Zij kijkt goed naar de behoefte van je kindje. Wij komen graag nog een keer!

Leonie Monrooij

Boven verwachting!

Het is meer dan alleen bubbelen in het bad. Professionele begeleiding, veel informatie voor en over je kindje en een zeer leuke ervaring ?

Marleen Gruters-Snel

Relaxed

Wat een super fijne ervaring hebben we hier gehad met ons kleintje. Relaxed, professioneel en super vriendelijk!

Ilse van Vliet

Top-kraamcadeau

Het maken van een afspraak was heel makkelijk. Ook werd er snel gereageerd op de vraag die ik stelde in de aanvraag. Onze kleine Soof vond het heerlijk in de Baby Spa. Er wordt goed rekening gehouden met de veiligheid van de kleintjes. Ook toen Soof in het badje lag, werd ze goed in de gaten gehouden. Er is voldoende ruimte om aan de behoeften van je kindje te kunnen voldoen. Al met al een fijne ervaring en een aanrader. Met een cadeaubon van deze Baby Spa heb je een top-kraamcadeau

Suzan van den Berg

Echt een vakvrouw

Bij Saskia geweest voor een zwangerschapsmassage. In één woord geweldig! Ik was volledig ontspannen onder haar handen en echt een vakvrouw. Ik kom graag nog een keertje terug om straks samen met de baby te genieten in de baby spa van deze lieve zorgzame vrouw.

Nicky Gerritsen

Partners