Over ons


Joli Bébé is een spa en wellness in Montfoort exclusief voor baby’s. In deze veilige en rustgevende ruimte kan de baby ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie in combinatie met masseren. Joli Bébé Baby Spa en Wellness is een nieuw concept in Montfoort (Utrecht) voor moeder/ vader en kind en een onderdeel van De masseur voor jou.

Met een bezoek aan Joli Bébé Baby Spa en Wellness, wordt de ontwikkeling van de baby gestimuleerd. Dankzij de unieke drijfringen kan een baby veilig en autonoom bewegen in het water. Joli Bébé Baby Spa en Wellness is speciaal ontwikkeld voor baby’s van 0 tot ongeveer 6 maanden. Het is aangeraden om zo jong mogelijk met baby spa sessies te starten om gewenning te creëren en optimaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen. Echter kan je hier ook terecht voor een zwangerschapsmassage en een peuter/kleuter/ kind massage. De baby spa is gesitueerd in Montfoort bij Utrecht. Door de gunstige ligging centraal in Nederland is de baby spa voor iedereen makkelijk te bereiken.

Joli Bébé is onderdeel van de Masseur voor Jou

Joli Bébé Baby Spa en Wellness is onderdeel van De masseur voor jou. De massagepraktijk is actief sinds 2016 en vanaf Februari 2017 gevestigd in het pand van Beautyplaza in Montfoort (Utrecht), centraal gelegen in het midden van Nederland. Bij De masseur voor jou kan je terecht voor verschillende Sport- en Wellnessmassages. Beautyplaza Montfoort bestaat uit een professioneel team van specialisten ieder op hun eigen vakgebied. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website:

De Masseur voor Jou

Voordelen van de Baby Spa

  • Bevordert het slaapritme en kalmeert onrustige baby’s.
  • Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en krampjes.
  • Versterkt de emotionele band tussen baby en mama in een aangename omgeving.
  • Stimuleert de neurologische, emotionele en psychomotorische ontwikkeling.
  • Versterkt de spierontwikkeling en vergroot de longcapaciteit.
  • Bevordert het zelfvertrouwen en de autonomie.

Even voorstellen


Mijn naam is Saskia van der Kamp en sinds 2013 actief als sport- en wellnessmasseur. Door het behalen van mijn officiële papieren en het samenwerken met verschillende fysiotherapeuten heb ik de nodige kennis opgedaan van het menselijk lichaam. Sinds het begin ben is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en in 2017 uitgeroepen tot Top Rate Partner van 2017. Door mijn kennis en ervaring week ik wat een massage met een menselijk lichaam kan doen. Ik ben van mening dat je hier dan ook niet vroeg genoeg mee kan beginnen.

Door masseren en ontspanningstherapie op baby’s en kinderen is gebleken dat zij beter om kunnen gaan met allerlei soorten prikkels. Ze zitten beter in hun vel, ze hebben een betere concentratie en ervaren minder stress. Hierdoor is mijn interesse voor een baby spa ontstaan. Door de combinatie van de baby spa (hydrotherapie) en de wellness (massage) krijgen de baby’s al een goede start in hun basisbehoefte en eerste ontwikkeling. Uiteraard staat veiligheid voorop en ben ik in bezit van een geldig EHBO-certificaat voor Baby’s/ Volwassen en een AED-certificaat. Vanaf 1 maart 2018 verwelkom ik jullie graag bij Joli Bébé om samen met je kindje te komen genieten van de baby spa en wellness.

Ervaringen

Benieuwd hoe onze bezoekers het hebben gehad?

Nagenieten

Wat een heerlijke namiddag. Rosa heeft genoten van het floaten en is heerlijk ontspannen in slaap gevallen. Wij genieten nog na van de prachtige foto’s. Wij vonden het een ontzettend fijne ervaring en een heerlijke, rustgevende en schone plek.

Claudia Clijnk

Het was heerlijk!

Vanochtend een Spa sessie gehad met onze dochter van 8 weken. Ze vond het werkelijk heerlijk! De drijfkraag vond ze in het begin wat spannend, maar door de prettige en geruststellende aanpak van Saskia was het meteen genieten!

Elisabeth Manuputtij

Relaxed

Nora heeft vanmiddag mogen proefdraaien in de nieuwe baby Spa & Wellness in Montfoort. Ze heeft lekker gebubbeld en gedobberd en afgesloten met een massage. Resultaat een hele relaxte Nora en een hele relaxte mama.

Jeanine Mulders-de ridder

Partners:

Laat je kindje genieten. Zien we jouw binnenkort hier?