06–21227003 info@jolibebe.nl

Joli Bébé Baby Spa & Wellness in de media

Online opvoeden bezoekt Joli Bébé Baby Spa en Wellness voor een mini beleving

Online Opvoeden is onlangs zelf bevallen van haar zoontje Mees. In februari bezochten Femke, haar man Ger en baby Mees de Baby Spa voor een “Mini” Beleving. Deze beleving bestaat uit floaten, masseren, het gipsen van handje/ voetje en een fotoshoot.

Floaten met je Baby in de Spa: Goed tegen de krampjes

In Australië en Azië is het al heel gebruikelijk: een floatsessie voor je pasgeboren kindje. Toen massagetherapeute Saskia van Woudenberg (45) de nieuwe trend  ontdekte, was ze meteen enthousiast. ,,Het is niet alleen heel ontspannend voor baby’s…

De Bellinga’s (familievloggers) in de Baby Spa

Baby Luxy is bijna 6 maanden oud. Op 8 juli 2018 heeft zij samen met haar ouders, broertje en zusje de baby spa bezocht. Er werd een gips afdruk gemaakt van haar handje en voetje als tastbare herinnering (Herinnering voor altijd) en daarna mocht ze heerlijk floaten en genieten van een massage…..

Fijn genieten met je baby bij Joli Bébé Baby Spa en Wellness.

Vorige week dinsdag zijn wij, samen met onze dochter van 9 weken oud, naar Joli Bébé Baby Spa en Wellness geweest. Wat was dit een geweldige ervaring! Ik zal je hieronder wat meer gaan vertellen over de voordelen van een spa en wat onze ervaringen zijn! En extra leuk: de eigenaresse van Bébé Joli heeft zelf ook nog een stukje voor dit artikel geschreven!

Montfoort, Uitbreiding bij Joli Bébé Baby Spa en Wellness

MONTFOORT – Vanaf 2018 is aan Vlasakker 15 te Montfoort de eerste Baby Spa van Midden Nederland gevestigd. Eigenaresse Saskia van der Kamp heeft met twee baden een kleine, gezellige en zeer sfeervolle setting gecreëerd. In haar Baby Spa is het niet alleen veilig en rustgevend, maar er is ook voldoende tijd voor persoonlijke aandacht aan de baby’s en hun verzorg- ers. Dat maakt Joli Bébé Baby Spa en Wellness zo speciaal.

 

Artikel: Zicht op oktober 2020

Baby Spa, een relaxed Wellness uitje voor jou en je baby.

Je eerste uitstapje als kersverse moeder en/ of vader is erg spannend. Wat moet je allemaal meenemen, kan dat wel met het voedingsritme en wat als de baby onrustig is en huilt? Allemaal vragen die je onrustig en onzeker maken. Maar wat als je eerste echte uitstapje naar een Baby Spa is? Dat klinkt toch wel heel relaxt en dat is het ook!….

Baby Spa in Nederland: Een dagje wellness met de baby.

Baby’s, peuters en kleuters hebben gedurende dag veel prikkels te verwerken. Het is belangrijk dat deze prikkels goed verwerkt worden, anders kan het uitlopen op huilbuien, slecht slapen en driftigheid. Een goede manier om je baby te laten ontspannen? Ga gezellig saampjes naar een…

Floaten met je baby in de Spa: Goed tegen krampjes.

Een heuse BabySpa opent morgen de deuren in het Utrechtse Montfoort. Even dobberen in het bubbelbad moet baby’s met slaapproblemen en krampjes helpen. In Australië en Azië is het al heel gebruikelijk: een floatsessie voor je pasgeboren kindje. Toen massagetherapeute Saskia van Woudenberg (45) de nieuwe trend  ontdekte, was ze meteen enthousiast…

Ja, ik Spa

Een dagje wellness: dat is niet alleen voor jezelf heel relaxed, je baby kun je er ook een plezier mee doen. Massagetherapeut Saskia van Woudenberg startte Baby Spa Joli Bébé. Baby’s tot 6 maanden kunnen langskomen voor een chillsessie in een eenpersoonsbad met extreem schoon water (zonder chloor of chemicaliën) van 35 graden Celsius. Speciale kraag om en dobberen maar. Zonder hulp van jou dus, en dat maakt het extra ontspannen voor je kind. Saskia: ‘Door zelfstandig te floaten kalmeren baby’s niet alleen, ze krijgen er ook zelfvertrouwen van.’ Nog meer win-win: de bubbels in het water triggeren de spijsvertering en dat kan dan weer verlichtend werken voor krampjes en reflux. (Ouders van Nu, editie 10, 2018)