06–21227003 info@jolibebe.nl

 

Baby’s herinneren zich een stuk speelgoed beter als je ze op het moment van spelen vriendelijk toespreekt, blijkt uit onderzoek van de Birgham Young-universiteit. Als je neutraal of boos tegen je baby praat als hij naar het speelgoed kijkt, is hij het speeltje een dag later vaak weer vergeten. 

Het is niet alleen een stuk gezelliger om lief en vrolijk te zijn (al kan dat niet altijd), je kind onthoudt dingen ook beter als je goed gehumeurd bent.

Gaat jouw kindje bij ons in de Baby Spa naar de 2e of 3e band krijgen ze voorafgaand van het floaten een keuze in een speeltje. BV een bal of boekje. Hetgeen ze het leukste vinden krijgen ze ook direct aangereikt als ze het water in gaan en ze het toch een beetje spannend vinden. Doordat ze zelf een keuze hebben gemaakt in het leuke speeltje, zullen ze dus makkelijker afgeleid worden, waardoor ze vergeten dat het best spannend was om het warme water in te gaan in een andere omgeving dat de badkamer thuis.

We hebben dan 2 vliegen in 1 klap. Het kindje geniet van zijn sessie, waarbij hij de spanning overwonnen heeft en bouwt hierdoor zelfvertrouwen op. 

Wij helpen niet alleen de fysieke ontwikkeling, maar zeker ook mentaal proberen we je kind uit te dagen en te triggeren een stapje verder te gaan, zodat zijn/ haar zelfvertrouwen op spelenderwijs groeit. 

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Boek de sessie die het beste bij jullie past en ervaar het samen.

 

? Ook leuk als kraamcadeau.