06–21227003 info@jolibebe.nl

Voorafgaand aan de Spa (en Wellness) Sessie stel ik altijd een aantal gerichte vragen. Waarom is dit?

 

Dit heeft een aantal redenen:

 

  1. Het is goed te weten hoe een bevalling verlopen is. Dit kan alles zeggen over de baby en hoe hij/ zij op bepaalde dingen reageert.
  2. Ik werk met 3 verschillende banden. Dit heeft niet zo zeer met leeftijd of gewicht te maken Waarom werkt Joli Bébé met “baby” dossiers?
  3. maar vooral waar de baby zich bevind in de ontwikkeling. Ik wil namelijk zijn/ haar ontwikkeling stimuleren en zijn/ haar zelfvertrouwen laten groeien. Dit kan alleen als je deze gegevens navraagt.
  4. Door te weten waar de baby zich bevindt in zijn/ haar ontwikkeling kan ik ouders ook makkelijker voorzien van handige tips en tricks om hun kindje goed te begeleiden en geef ik ze geen onnodige informatie.
  5. Mocht je baby medicijnen gebruiken zoals bv antibiotica, dan is floaten geen probleem maar is masseren een rode vlag 🚩 . Door deze vraag te stellen zorgen we voor de veiligheid en gezondheid van jouw baby. Ook al moeten we dan soms ouders en kindjes teleurstellen door geen massage te kunnen doen, veiligheid staat voorop.
  6. Mocht er medisch iets niet helemaal in orde zijn met het kindje wil ik dit uiteraard ook weten. Tenslotte kan een kindje met bv het syndroom van down of met meerdere operaties achter de rug ook in de Spa terecht, maar hebben we hier misschien een aanpassing of meer geduld voor nodig.
  7. Kom je vaker naar de Baby Spa dan kan ik precies zien wat er de vorige sessie(s) gebeurd is zodat we nog meer kunnen inzoomen op de behoefte en groei van het kindje.

 

Na deze verkregen informatie, bepaal ik welke band het beste bij de ontwikkeling van het kindje past en kan de uitleg hiervan starten. Het kindje heeft dan nog even de tijd om aan de omgeving en aan mij te wennen voordat hij/ zij heerlijk start met het floaten en papa en mama aan hun koffie of thee kunnen genieten van hun mini mensje.

 

Door ons unieke concept krijgen ouders veel meer inzicht over hun kleintje en geniet de baby nog makkelijker en beter van “zijn/ haar” moment.

 

Joli Bébé heeft de Baby Spa naar Nederland gehaald en is inmiddels ruim 6,5 jaar actief op het gebied van hydrotherapie en massage. 

 

Bij Joli Bébé doe ik geen baby’s in bad. Ik  geef ouders en kind een unieke ervaring op een veilige en verantwoorde manier.

 

Veel ouders met baby’s zijn je voor geweest. Tenslotte wil je het allerbeste voor jouw kindje en dat vind je bij Joli Bébé. Ik ontvang jullie dan ook graag in mijn Baby Spa. Boek eenvoudig via de website jouw (eerste) afspraak!